tag:blogger.com,1999:blog-19601726.post114604722485436713..comments2017-02-06T14:20:45.920+01:00Comments on Eten is weten ...: Mijn Eerste TiramisuJantienhttp://www.blogger.com/profile/05716578780295194616noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-19601726.post-1150395207564313392006-06-15T20:13:00.000+02:002006-06-15T20:13:00.000+02:00Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.Jantienhttps://www.blogger.com/profile/05716578780295194616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19601726.post-1150216566438105312006-06-13T18:36:00.000+02:002006-06-13T18:36:00.000+02:00Reactie op Mrijk:Haha, bah! glibberige snot in een...Reactie op Mrijk:<BR/>Haha, <B>bah!</B> glibberige snot in een fles! Nee, geef mij toch maar <I>the real thing</I>.<BR/><BR/>Idee van het vanilletoetje is trouwens van Joyce, waarvan akte!Jantienhttps://www.blogger.com/profile/05716578780295194616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19601726.post-1150199404010513502006-06-13T13:50:00.000+02:002006-06-13T13:50:00.000+02:00Ola bella!Mijn moeder - nog geen 90 en bovendien e...Ola bella!<BR/>Mijn moeder - nog geen 90 en bovendien een weerstand van een landwerker - wordt WEL heel nerveus van rauw ei... <BR/>Er bestaan toch ook van die cupjes met gepasteuriseerd (?) eigeel/-wit? Ik geloof dat ze bij de MAKRO zelfs hele flessen van dit uitermate onsmakelijk glibberige goedje verkopen...? <BR/>Ik vind het vanilletoetje ipv ei ook wel heel cool (idee van bakker Maaike?)<BR/>Tot snellies!<BR/>MarijkeAnonymousnoreply@blogger.com